Wednesday, 7 June 2017

Giveaway Raya by Mrs Pip



Hai, Assalammualaikum ~! Salam Ramadhan ^o^

Jadi hari ni aku nak kongsikan pengalaman terindah di bulan puasa haaa...

So pengalaman terindah di bulan puasa aku adalah pada tahun lepas di mana first Ramadhan sambut di perantauan ha syahdu bunyinya kan. But it is really a bittersweet memories for me. Hari pertama puasa sama dengan hari pertama kelas masa masuk UiTM tahun lepas kira memang first experience for everything la ha gitu. So kira memang first time la sahur sendiri buka sendiri tapi makin lama dah kenal ramai kawan ha di sini la saat saat manis berlaku.

Ada hari kitaorang buka terawih kat masjid, ada hari buka depan tv lol, ada hari makanan kongsi kongsi, ada hari makanan orang bagi and memandangkan kelas kitchen aku time tu petang sampai malam ha memang menguji keimanan la masak time puasa bau plak pergh memang sedap gila la pastu nanti sir tanya sape tak puasa sebab nak suruh rasa lol XD

And bila nak dekat raya tu dapat la balik seminggu awal buka dengan family. Ha memang feeling dia happy daripada biasa la sebab dah lama tak buka dengan family. Alhamdullilah rezeki tahun ni dapat puasa dengan family, TAPI kena kerja plak huwaaaaa.. haha tapi bagi aku puasa dengan family ke kawan kawan ke masing masing memberi memori and kenangan memasing. Yang penting dapat mengeratkan hubungan silaturrahim ha gitu.

Ok sampai di sini saja la post ni, nak join giveaway ni boleh klik kat gambar tu boleh la kita memeriahkan give away ni ya ~!

Sekian,

1 comment:

  1. Hi Dear. TQ join GA Raya by Mrs Pip.
    Goodluck.

    ReplyDelete