Saturday, 20 May 2017

Collaboration with Zalora (Rip Curl)

Hai Assalammualaikum. Kembali bersama Farah setelah sekian lama menyepi haha. 

A few updates that right now tengah cuti sem and result dah keluar ~! Alhamduulilah dean list for the second time ^o^

Next, sekarang ni aku tengah mencari pengalaman berkerja di Secret Recipe weweewewew ~ Almaklumlah cuti 4 bulan alang alang dapat cari duit poket lebih sikit haa.. Doakan sis tabah menghadapi segala cabaran semasa berkerja >w<

BACK TO THE TOPIC !

Alright, di satu hari yang mulia. aku dapat sebuah emel yang berbunyi 'Invitation to collaborate with Zalora Malaysia' and I was like OMAIDOOOOOOOOOD LOL.

And it is more detailed to a brand called ' Rip Curl '. 
So, let me share more about it ~!



If you love simple and sporty, you will surely fall in love with sport brand Rip Curl. But hey wait a minute, pastinya ramai yang akan tertanya-tanya mengapa Rip Curl, bukan? 

Rip Curl mungkin bukan sebuah jenama fesyen secara keseluruhannya malah ianya lebih popular dalam kalangan pencinta sukan dan bukan untuk pencinta fesyen atau fashionista yang lebih menyukai gaya fesyen yang glamor. Tetapi Rip Curl Malaysia telah berjaya mengubah persepsi itu dengan koleksi mereka yang terbaru. Mereka telah muncul dengan koleksi pakaian Rip Curl Malaysia terbaru yang mana hadir dengan pelbagai pilihan rekaan yang sangat menarik.

Jenama hebat ini berjaya menyuntik elemen yang cukup segar dalam koleksi mereka dengan variasi rekaan yang boleh dikatakan sangat fashionable! Tidak percaya? Jom lihat di bawah.



So how? Cantik kan? Ternyata mereka telah berjaya menarik perhatian lebih ramai orang untuk mendapatkan koleksi produk mereka yang sangat sesuai untuk dipakai dan digayakan walau ke mana sahaja dan bukan setakat untuk ke pantai semata-mata!

So memang sangat sesuai dengan Malaysia yang panaih ni and kalau pergi bercuti tepi pantai ha memang fashionable la pakai brand ni. And bukan pakaian je, brand ni ada topi, beg, pencil case and such. Boleh klik link koleksi pakaian Rip Curl Malaysia  and get to know more about it ~!


Thursday, 1 December 2016

Good News ~!

Assalammualaikum and hai ~! Happy December !! Which means tomorrow is my birthday ^o^ Unfortunately can't celebrate it because dah kena balik Dungun T_T #SisRedha

But nevermind ~ I just want to share with you guys yang aku terpilih dalam Bloglist #1 December CIKLAPUNYABELOGDOTBLOGSPOTDOTMY ~!

Alhamdullilah dapatlah tambah followers and kenalan. Salam perkenalan ^_~

Monday, 28 November 2016

3 Days Giveaway by HANIS MASTURINA

Terma & Syarat

1) Warganegara Malaysia dan tinggal di Malaysia serta mempunyai blog.

2) Wajib follow blog HANIS dan add Google+ di sidebar blog ini .

3) Wajib follow instagram @hanismasturina dan @ajhaircare

4) Wajib buat entri dengan sertakan banner, hadiah dan testimoni serta backlinekan ke entri ini

5) Letak link entri anda diruangan komen DIBAWAH



HADIAH




Hasil carian imej untuk novel kenapa aku


TOP REFERRAL (1) : 1 set trial AJ HAIR CARE (shampoo,conditioner,serum) + 1 NOVEL

TOP REFERRAL (2) : 1 set trial AJ HAIR CARE (shampoo,conditioner,serum) + 1 PERFUME PEN

RANDOM 3 PESERTA : 1 PERFUME PEN + 2 Trial AJ HAIR SHAMPOO


Testimoni AJ HAIR CARE



Sesiapa nak trial AJ HAIR CARE percuma boleh usahakan untuk jadi TOP REFERRAL !!! CEPAT GIVEAWAY INI BERLANGSUNG SELAMA 3 HARI SAHAJA ! Jangan lepaskan peluang ini !